Total Color by Sacha Beuk

06 519 882 80

Vragen? Stel ze gerust

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

De overtuiging van Sacha

De buiten- en binnenkant van de mens zijn vaak nog twee ‘losse’ werelden die juist zo krachtig zijn als ze samenkomen. Dat is de overtuiging van Sacha Beuk. In haar carrière komen deze twee dimensies samen. Ze werkt aan de kracht van de mens van binnenuit, geeft talenten de ruimte en helpt daarmee mensen van buiten te laten stralen.

Van buiten

Als ervaren visagiste, styliste en kleuradviseur is Sacha volledig doordrongen van de kracht van kleuren. Haar kennis en passie voor kleuren werd verrijkt door haar samenwerking met Christian Dior, L’Oréal, Cosmopolitan, Kleur & Stijl, Catherine Keyl en televisie programma’s waaronder ’Looking Good’ en op deze wijze perfectioneerde zij haar methode.

Naar binnen

Als het om schoonheid gaat focust Sacha zich op de eigenheid en kracht van binnenuit, dat wat er al is. Schoonheid creëer je niet, daarmee wordt een mens geboren. Vanuit deze visie werkt Sacha nooit alleen aan de buitenkant, maar haalt zij de unieke kracht van iemand naar boven. Zo kun je stralen van binnenuit. Een breed scala aan ervaring en opleidingen heeft deze visie versterkt. Onder andere NLP Practitioner, Master en Trainer opleidingen, Progressiegericht coachen, projecten in Nepal en beoefenaar van Vipassana. Sacha Beuk, een uniek palet van talenten en kleuren. Als coach, veelzijdig trainer en adviseur.

 

sachabeuk_totalcolor

Sacha Beuk

Ontdek wat Total Color voor jou kan betekenen!